| 
 
 
 
 
 
 
 fotografie: Riemke Kranendonk 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | Onze kroketten en bitterballen
 Wieringer garnalenkroketEen (h)eerlijke kroket, ambachtelijk bereid en gevuld met romige ragout en minimaal 25% Hollandse garnalen van het Wad. Verkrijgbaar als:- Kroket 80 gram - doos 24 stuks - Kroketje 35 gram - doos 50 stuks - Bitterbal 30 gram - doos 50 stuks Ingrediënten:Garnalenbouillon, bloem, Hollandse garnalen, doorhaalvloeistof, uien, melk, roomboter, slagroom, eigeel, sherry, gelatine, kaas, citroensap, peterselie, paneermeel, specerijen, zout, peper, conserveringsmiddel: E210, citroenzuur: E330. 
 Allergenen:Tarwe, Gluten, Schaaldieren, Ei, Vis, Melk, Selderij, Lactose. Bakadvies:Bij voorkeur frituren in frituurvet of olie van 180˚C. Baktijd bevroren: 7 á 8 minuten (grote kroket) 4 á 5 minuten (kleine kroket en bitterbal) Geadviseerde baktijd niet overschrijden 
 Bewaaradvies:Diepvries, ± -18˚C 
 Verpakking:Inhoud: Gewicht Afmetingen 24 x 80 gram 2035 gram 340 x 320 x 40 mm 50 x 35 gram 1865 gram 340 x 320 x 40 mm 50 x 30 gram 1615 gram 340 x 320 x 40 mm 
 
 
 | 
 Wieringer Garnalenkroketten en bitterballen 
 Belgische Garnalenkroketten en bitterballen 
 Rivierkreeftkroketten en bitterballen 
 
 
 
 
 
 
 |