fotografie: Riemke Kranendonk
| Onze kroketten en bitterballen
Rivierkreeft kroketDe vangst van Hollandse garnalen is momenteel beperkt. De schaarste maakt de garnalen erg kostbaar. Sinds een aantal jaren maken wij ook kroketten en bitterballen met rivierkreeft en verse kruiden. Een mooi en duurzaam alternatief. En minstens net zo lekker! Verkrijgbaar als:- Kroket 70 gram - doos 24 stuks - Kroketje 35 gram - doos 50 stuks - Bitterbal 30 gram - doos 50 stuks Ingrediënten:Rivierkreeft, bloem, roomboter, doorhaalvloeistof, ui, melk, slagroom, prei, zongedroogde tomaten, eigeel, sherry, gelatine, kaas, citroensap, peterselie, bieslook, vanille, paneermeel, specerijen, zout, conserveringsmiddel: E210.
Allergenen:Tarwe, Gluten, Schaaldieren, Ei, Vis, Melk, Selderij, Lactose. Bakadvies:Bij voorkeur frituren in frituurvet of olie van 180˚C. Baktijd bevroren: 7 á 8 minuten (grote kroket) 4 á 5 minuten (kleine kroket en bitterbal) Geadviseerde baktijd niet overschrijden
Bewaaradvies:Diepvries, ± -18˚C
Verpakking:Inhoud: Gewicht Afmetingen 24 x 70 gram 1795 gram 340 x 320 x 40 mm 50 x 35 gram 1865 gram 340 x 320 x 40 mm 50 x 30 gram 1615 gram 340 x 320 x 40 mm
|
Wieringer Garnalenkroketten en bitterballen
Belgische Garnalenkroketten en bitterballen
Rivierkreeftkroketten en bitterballen
|