Belgische Garnalenkroket 35 gram

 

Wieringer Garnalenbitterbal

 

 

fotografie: Riemke Kranendonk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze kroketten en bitterballen

 

Belgische Garnalenkroket

Vergelijkbaar met de Wieringer Garnalenkroket, maar dan met een prachtige roze ragout.

 

Verkrijgbaar als:

- Kroket 80 gram       -     doos 24 stuks

- Kroketje 35 gram    -     doos 50 stuks

- Bitterbal 30 gram    -     doos 50 stuks

 

Ingrediënten:

Garnalenbouillon, bloem, Hollandse garnalen, doorhaalvloeistof, uien, melk, roomboter, slagroom, eigeel, sherry, gelatine, kaas, citroensap, peterselie, paneermeel, tomatenpuree, specerijen, zout, peper, conserveringsmiddel: E210, citroenzuur: E330.

 

Allergenen:

Tarwe, Gluten, Schaaldieren, Ei, Vis, Melk, Selderij, Lactose.

 

Bakadvies:

Bij voorkeur frituren in frituurvet of olie van 180˚C.

Baktijd bevroren:  7 á 8 minuten (grote kroket)

                                 4 á 5 minuten (kleine kroket en bitterbal)

Geadviseerde baktijd niet overschrijden

 

Bewaaradvies:

Diepvries, ± -18˚C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wieringer Garnalenkroketten en bitterballen

 

Belgische Garnalenkroketten en bitterballen

 

Rivierkreeftkroketten en bitterballen

 

Wieringer Kaaskroketten

Neem contact op


Copyright 2025 - Wieringer Garnalen
Inloggen | Design by Burghout Design & Druk